Desarrollo personal individual & grupal & equipos

Proceso individual en castellano

Individuele Coaching

Individuele coach sessies begeleiden je bij aanpassings- en veranderingsprocessen, bij het verwerken en managen van emoties, en bij leren van nieuwe vaardigheden om met anderen te communiceren. Kortom, de focus van een traject is persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

Voor diepgaande verandering ligt de sleutel bij het integreren van alle menselijke aspecten; mentaal, emotioneel, lichamelijk, en spiritueel. Veel mensen vinden het lastig om met hun lichaam in contact te zijn, of zijn juist zo emotioneel dat de ratio wat zoek is. Als met een van deze aspecten geen rekening wordt gehouden vindt er vaak geen échte verandering plaats.

In een individueel traject leer je de leiding te nemen over je eigen koers, je communicatievaardigheden te verbeteren, je gevoelswereld te moduleren, en duidelijkheid te krijgen over wat je wilt in het leven.

Voor wie?

Waar een wens is om te veranderen is het mogelijk om een ​​coachingstraject te starten. Het is voor diegenen die hun realiteit willen veranderen, op persoonlijk of op professioneel vlak zich verder willen ontwikkelen.

Mensen en uitdagingen die ik heb begeleid:

 • mensen van alle leeftijden om te werken aan een gebied waar stagnatie of lijden wordt ervaren.
 • Nederlanders die in Argentinië of elders in de wereld zijn gevestigd en o.a. problemen ondervinden door cultuurverschillen, dan wel belangrijke keuzes niet kunnen maken/doorvoeren. Het in de eigen taal begeleid worden biedt daarin nieuwe mogelijkheden.
 • ondernemers (evenementenorganisatie, de bouw, publiciteitssector, catering, etc.)
 • professionals zoals architecten, alternatieve beroepen, verpleegkundigen
 • collega coaches
 • consultants
 • managers en eigenaren van bedrijven (MKB en Startups)
Modaliteit
 • Online
 • De sessies zijn wekelijks of twee-wekelijks (afhankelijk van de situatie)
 • Een individuele sessie duurt een uur
 • Elk proces kent zijn eigen tijden, gemiddeld genomen tussen de 3 en 10 maanden
  Wat resultaat oplevert is continuïteit, doorzettingsvermogen en het integreren van nieuwe vormen en mogelijkheden.
 • De processen kunnen persoonlijk of zakelijk geörienteerd zijn
Wie ben ik

Mijn naam is Benjamin Zeehandelaar, ik ben Trainer & Organisatie Coach. Mijn traject als coach begon in 2008 in Buenos Aires met een Professionele Ontologische Coach-training die mijn kijk op het leven veranderde. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd in Outdoor Team Coaching en Essentiële Coaching, met als specialisatie lichaam gerichte coaching. Dit laatste heeft voor meer diepgang en transformatie bij het begeleiden van mensen gezorgd.

Ik leid mensen op tot professionele ontologische coaches op het opleidingscentrum Dar Comienzo (in Vicente López), begeleid individuele coach trajecten, en geef trainingen bij bedrijven en organisaties.

Interesse in een Individueel Coachtraject

Wil je meer informatie of starten met een individueel traject, neem dan contact met me op via info@benjaminzeehandelaar.com.

«Alvorens jezelf te willen veranderen, begin met het jezelf te waarderen.» Daniel Taroppio