Desarrollo personal individual & grupal & equipos

Noticias

Workshop Primal Dance en los Países Bajos

Este taller será en holandés, por lo cual la presentación se generó en ese idioma. Cualquier consulta me pueden escribir a info@benjaminzeehandelaar.com.

Primal Dance is een bewegingsmeditatie uit Zuid Amerika, dit jaar voor het eerst in Nederland.

¨Er is geen simpelere manier om de waanzin van de geest te stoppen dan het lichaam in beweging te brengen¨ Daniel Taroppio.

WAT IS HET

Primal Dance is een bewegingsmeditatie waarbij oorspronkelijke, eenvoudige en spontane bewegingen van het lichaam gericht zijn op het bereiken van een diepere verbinding met ons wezen. Het is een krachtige persoonlijke en transpersoonlijke tool die het herstel mogelijk maakt van natuurlijke bewegingen die verloren gaan in disfunctionele socialisatieprocessen waar ieder mens vanaf de geboorte mee te maken heeft. Het gevoel op jonge leeftijd niet gezien te worden, of constant gecorrigeerd te worden omdat je het ¨verkeerd¨ doet, zijn een aantal voorbeelden van die disfunctionele socialisatieprocessen die er voor zorgen dat we steeds verder van onze eigen kern komen om te ¨overleven¨.

Primal Dance is lichaam-energie georiënteerd wat het opnieuw verbinden met de diepste dimensies van (je) natuur voor ogen heeft. Primal Dance is een reis van zelfkennis en bevrijding, die de verbinding met je eigen essentie vergemakkelijkt.

Deze bewegingsmeditatie is onderdeel van een nieuw model in de evolutie van de Integrale Transpersoonlijk Psychologie, ontwikkeld door de Argentijnse Psycholoog Daniel Taroppio. De oorspronkelijke naam in het Spaans is Danza Primal, en het integrale model Interacciones Primordiales. Een unieke kans om deel te nemen aan deze workshop in Utrecht.

Wat gaat het je opleveren
  • De mogelijkheid om op een nieuwe manier met je lichaam en je bewegingspatronen in contact te komen, waarmee je een diepere benadering met je emotionele processen kunt realiseren.
  • Een meer lichaamsgerichte benadering om allerlei situaties op allerlei gebieden en relaties in het leven aan te pakken. Bijvoorbeeld motivatieproblemen, creativiteit, interpersoonlijke communicatie, emotionele ontlading (o.a. trauma’s, woede, of juist angst), familieproblemen, liefdesleven.
  • De universele dimensies van de menselijke natuur ervaren, en hoe het integreren van deze dimensie in je leven de deur kan openen naar existentiële voldoening.
De workshop

Voor wie: iedereen met enige nieuwsgierigheid naar deze lichaams- en energie gerichte bewegingsmeditatie om met jezelf in contact te komen.

Wanneer: Vrijdag 9 juni van 19 tot 21.30u.

Waar: Studio 3, Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht

Kosten: 35 euro early bird tot 30 april – vanaf 1 mei 45 euro

Aanmelden: je aanmelding is definitief zodra je je deelname hebt betaald door het over te maken naar IBAN: NL84 INGB 0656 8086 91 op naam van B. Zeehandelaar. Graag dit bevestigen samen met het doorgeven van je naam, achternaam en mobiele nummer via info@benjaminzeehandelaar.com of whatsapp + 54 911 57630636. Er is plek voor maximaal 23 deelnemers.

Gefaciliteerd door Benjamin Zeehandelaar

Benjamin is geboren in Nederland en verhuisde in 2006 naar Buenos Aires, waar hij verschillende coach-opleidingen volgde en zich heeft ontwikkeld tot Trainer Coach. Omdat de meest voorkomende coach programma’s gericht zijn op persoonlijke transformatie op een meer mentaal niveau, volgde Benjamin de 3-jarige Integral Transpersonal Coaching en Primal Dance Trainer opleiding. Om manieren te vinden om meer interne harmonie te creëren en de mogelijkheid te onderzoeken om vanuit lichaamswerk steviger en tegelijkertijd flexibeler in het leven te staan. Wat minder mentaal, wat meer lichaam en emotie, kortom: completer.

In Argentinië/verschillende andere Zuid Amerikaanse landen faciliteert Benjamin veranderingsprocessen in bedrijven, gericht op het creëren van bedrijfsculturen gebaseerd op leiderschap en generatieve communicatie. Daarnaast is Benjamin onderdeel van het docententeam bij een lokale Ontologische Coach opleiding waar hij leerlingen in een 2-jarig traject opleidt tot professionele (ontologische) coaches. Verder heeft hij in samenwerking met een partner het trainingsprogramma el Arte de Fluir gecreëerd waarbij het coachen en 5ritmes* wordt gecombineerd om diepgaande transformatie te realiseren. Als Primal Dance trainer verzorgd Benjamin workshops en retraites in Argentinië met datzelfde doel.

Benjamin is Professioneel Ontologisch Coach, Outdoor Team Coach, Coach met specialiteit in lichaamsgericht coaching, Primal Dance Trainer. Voordat hij naar Argentinië vertrok heeft hij H.E.A.O. gedaan op Windesheim (Zwolle), en is hij MSc. in Latin American & Caribbean Studies (Universiteit Utrecht).

*een ander model bewegingsmeditatie, van Gabrielle Roth.

Artículos recomendados

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *